Elindult az SFF Figyelő naptára

Már a kezdetektől ígérgetjük, de végre elkészült: íme, itt az SFF Figyelő naptára, aminek segítségével bármikor könnyen nyomon követheted, milyen fantasztikus események zajlanak az országban.
A naptár az alábbi linken vagy az oldal fejlécéből is elérhető:
https://calendar.google.com/calendar/embed?src=sfffigyelo%40gmail.com

Ha szeretnéd, hogy az SFF Figyelő által megosztott események bekerüljenek a Google-naptáradba, vagy akár a telefonod naptáralkalmazásában is megjelenjenek, akkor kövesd az alábbi utasításokat.

SFF Figyelő hozzáadása Google naptárhoz (1. módszer)

  1. Kattints erre linkre: https://calendar.google.com/calendar/r?cid=sfffigyelo@gmail.com
  2. A megjelenő ablakban kattints az Add gombra.
  3. Az SFF Figyelő naptár meg kellett, hogy jelenjen az Other calendars (Más naptárak) listában, és ha bepipálod a mellette lévő négyzetet, máris megjelennek a naptáradban az események. (Előfordulhat, hogy ez a lista kezdetben összecsukva jelenik meg, ekkor rákattintva legördül, és ott megtalálod az SFF Figyelő naptárat.)

SFF Figyelő hozzáadása Google naptárhoz (2. módszer)

  1. Keresd fel a https://calendar.google.com oldalt.
  2. Amennyiben mobilról böngészel, kattints a lap alján található Desktop (Asztali) linkre.
  3. Baloldalt az Add a friend's calendar (Ismerős naptárának felvétele) mezőbe írd be az sfffigyelo@gmail.com e-mail címet, majd nyomj entert. (Ügyelj rá, hogy 3 F-et írj be!)
  4. Az SFF Figyelő naptár meg kellett, hogy jelenjen az Other calendars (Más naptárak) listában, és ha bepipálod a mellette lévő négyzetet, máris megjelennek a naptáradban az események. (Előfordulhat, hogy ez a lista kezdetben összecsukva jelenik meg, ekkor rákattintva legördül, és ott megtalálod az SFF Figyelő naptárat.)

SFF Figyelő hozzáadása Google naptárhoz (3. módszer)

  1. Keresd fel a https://calendar.google.com oldalt.
  2. Amennyiben mobilról böngészel, kattints a lap alján található Desktop (Asztali) linkre.
  3. Kattints a baloldalon az Add a friend's calendar (Ismerős naptárának felvétele) mező mellett található + gombra, és válaszd a From URL lehetőséget.
  4. A megjelenő ablakba másold be a https://calendar.google.com/calendar/ical/sfffigyelo%40gmail.com/public/basic.ics linket, majd kattints az Add calendar gombra.
  5. Az SFF Figyelő naptár meg kellett, hogy jelenjen az Other calendars (Más naptárak) listában, és ha bepipálod a mellette lévő négyzetet, máris megjelennek a naptáradban az események. (Előfordulhat, hogy ez a lista kezdetben összecsukva jelenik meg, ekkor rákattintva legördül, és ott megtalálod az SFF Figyelő naptárat.)

SFF Figyelő megjelenítése Android készüléken

  1. A korábbi három módszer valamelyikével add hozzá az SFF Figyelő naptárat a Google naptáradhoz.
  2. Szinkronizáld a naptáradat a készülékeddel. Ennek pontos menete készüléktől és Android verziótól függ, de általában a  Settings (Beállítások) menüben, a Google account (Google fiók) vagy simán Accounts (Fiókok) almenüben tudod beállítani, hogy a naptárad jelenjen meg a telefonodon is.
  3. Indítsd el a Calendar (Naptár) alkalmazást.
  4. Kattints a bal felső sarokban a "szendvics" ikonra (három vízszintes vonal egymás alatt).
  5. Válaszd a Settings (Beállítások) menüpontot.
  6. A megjelenő listában kattints az SFF Figyelőre.
  7. Ha ki van kapcsolva, akkor állítsd bekapcsoltra a Sync (Szinkronizálás) kapcsolót. (Ugyanitt tudod beállítani, milyen színnel jelenjenek meg a naptáradban az SFF Figyelő eseményei.
  8. Nyomd meg a telefonod "vissza" gombját.
  9. Kattints ismét a "szendvics" ikonra.
  10. A megjelenő listában pipáld be az SFF Figyelő melletti négyzetet, hogy biztosan megjelenjen a naptáradban.

Megjegyzések