Magyar Tolkien Társaság Tavaszi Találkozó 2018 (Nyergesújfalu)

Időpont: 2018. április 29 - május 1.

Helyszín: 2536. Nyergesújfalu, Pusztamarót major utca 1. (Marót-hegyi Sólyomfészek)

Facebook-esemény

"A Magyar Tolkien Társaság Tavaszi Találkozóját idén április 29 (vasárnap) – május 1 (hétfő) között tartjuk, amelyre szeretettel meghívunk titeket. Ha jól esne a végre beköszöntő jó időben kötetlenül lazulni pár napot az MTT régen látott régebbi és újabb, esetleg legújabb arcaival, ha szeretnél feltöltekezni a vizsgaidőszak, a májusi hajtás vagy a további munka előtt, tarts velünk!

A rendezvény programjait szeretnénk alapvetően rugalmasan lebonyolítani számos lehetséges választható programmal - a saját Tavaszi Talidat te rakod össze! Állítsd össze a programjaidat a szabadtéri játékok (foci, méta, jugger), kirándulás, társasjátékok, szerepjátékos alkalmak, ismeretterjesztő beszélgetések (pl. lore, MTT működés, informatika, egészségügy, szerepjáték stb.), továbbá az esti bográcsozás, forralt borozás, tábortűz széles választékából. Játssz velünk a „miből lett a cserebogár” gyermekkori fotó kvízben és további néhány meglepetés játékban! E!

Ahhoz, hogy a Tavaszi Találkozó mindenkinek a legjobb élményt nyújtsa, szeretnénk megkérni mindenkit, hogy töltse ki az alábbi rövid kérdőívet!

https://tolkien.hu/index.php?option=com_uniform&view=form&form_id=76&show_form_title=1&show_form_description=1

Jelentkezési lap és részletes információk szállásról és leutazásról, programok pontos menete és listája később lesz elérhető!"


Megjegyzések